Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑ

ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΒΟΙΑ. Οι φωτογραφίες αφιερωμένες σ' αυτούς που δεν μπόρεσαν να επισκεφτούν την περιοχή τους για να δουν τους συγγενείς τους.



























Από την πλατεία αγίου Νικολάου,βλέπεις την Σωτηρίτσα , την Βελίκα, χιόνια και την παλιά εκκλησία της Παναγίας. Σε πέντε λεπτά βρίσκεσαι από την παραλία στην ορεινή Μελίβοια.





Ο Βάϊος Ράπτης του Μιλτιάδη που είπε αρκετά για την ιστορία της περιοχής μας και για τους Τσιαουσαίους.




Η μουριά που πέρασε τα εκατό χρόνια ζωής, μαζί με άλλες δύο είναι διατηρηταίες και βρίσκονται στην αυλή της εκκλησίας του Σωτήρος στην Γκορτσιά.








Στο καφενείο : από αριστερά, Τσιοφλίκης Γεώργιος του Μιλτιάδη, Δαλδάς Βασίλειος του Ιωάννη και Μπάτσικας Κωνσταντίνος του Παναγιώτη.








Από αρ. Ρίζος Μασούρας του Στεφάνου, και Κανδυλάρης Στέφανος του Δημητρίου και οι δύο είπαν πολύ καλές ιστορίες.







Από αριστερά: Ράπτης Μιλτιάδης του Δημητρίου και Γκαμπράνης Νίκος του Ιωάννη πέρα από τις κοινές ιστορίες αυτό το Σάββατο είπαμε και ειδικές.





Έπιασαν τα κρύα και ο Νίκος Παπαρίζος του Γεωργίου ή Νικολούλης γεμίζει το τζάκι με ξύλα ο Στέφανος Ανδρίτσιος ή Ζακατιάρης συνεχίζει τις ιστορίες και θα συμπληρώσουμε την ιστορία του τραγουδιστή παππού του, που οι γονείς του τον έψαχναν για χρόνια αλλά δεν τον βρήκαν.