Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Α.Ο. ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ - Β΄ ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1991-1992


Α.Ο. ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ - Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 1991-1992

Ο πρόεδρος του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ Μιλτιάδης Τσιοφλίκης 1991-1992 (φωτ. 2011)







Ο ΓΥΜΝΑΣΤΉΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ. (ΦΩΤ. 2012)




Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ.( ΦΩΤ. 10-12-1973)
Όρθιοι από αρισ.: Πλατσάς Γεώργιος Βασ., Βούρτουρας Ιωάννης Κλ., Μασούρας Ιωάννης ριζ., Μασούρας Στέφανος Κλ., Πλατσάς Κώστας Βασ., Πασιάς Γιάννης Δημ..
Καθιστοί από αρισ.: Γιάγκος Βασίλης, Δημηνίκος Γιάννης, Τσιντσιράκος Νίκος Οδ., Σφυρής Αχιλλέας Παν., Πλατσάς Παναγιώτης Βασ. 

  Στη σελίδα αυτή θα μπουν αρκετές φωτογραφίες από την ομάδα και τους αγώνες.



   Την περίοδο 1991-1992 Πρόεδρος του Ομίλου ήταν ο Μιλτιάδης Τσιοφλίκης και προπονητής της ομάδας ο Γυμναστής Γιώργος Παπαρίζος.

   Θα τοποθετηθούν αρκετές φωτογραφίες, το πρόγραμμα αγώνων της ομάδας, σημειώσεις του προπονητή και αποκόμματα εφημερίδων, τα φύλλα αγώνος που κρατούσε ο προπονητής και οτιδήποτε άλλο βρεθεί για αυτή την περίοδο.
   Ο χωριανός μας Γιώργος Παπαρίζος ως πτυχιούχος του Πανεπιστημίου, Γυμναστής και προπονητής της ομάδας μας, έκανε μια συστηματική δουλειά την εποχή που ήταν προπονητής. Αυτή την εργασία που είχε κρατημένη στα χαρτιά του, θέλω σ' αυτή τη σελίδα να σας δείξω, όχι για να γεμίσει η σελίδα, γιατί είναι μια αρκετή επίπονη δουλειά για μένα, αλλά για να βοηθηθεί, έστω και ένας χωριανός μας γυμναστής ή ποδοσφαιριστής ή και κάποιος άλλος νέος που παρακολουθεί τη σελίδα, λαμβάνοντας υπ' όψιν του τις σημειώσεις του Γιώργου, που μέσα τους κρύβουν μια αρκετή μεγάλη δουλειά και το συμπέρασμα να είναι, για όποιον τα παρακολουθεί, ότι με την συστηματική εργασία μπορούν να γίνουν τα πάντα ενώ με την τσαπατσουλιά και την ευκαιριακή απασχόληση δεν γίνεται τίποτα. Αυτή τη συστηματική δουλειά τη χρησιμοποιεί και στο σχολείο που διδάσκει αλλά και στο μαγαζί του στη Βελίκα που με την εξυπηρέτηση, τις καλές τιμές και την καθαριότητα, κατατάσσεται στα καλύτερα καταστήματα της περιοχής.


   Το υπερπολυτελές κατάστημα που διαχειρίζεται ο Γιώργος Παπαρίζος. Ευκαιρία για κάθε χωριανό και κάθε επισκέπτη της Βελίκας να το επισκευτεί και τις εντυπώσεις του να τις πει και στους φίλους του.


.
   Στο κατάστημα του Γιώργου Παπαρίζου με τον πεθερό του, Ρίζο Μπελιά, και με τον  Οδυσσέα  Τσιντζιράκο


Μπορείτε να ανοίξετε τις φωτογραφίες.









































































































































































































































































































































ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ